magyar English
Akadálymentes verzió
Nyitólap > Hírfolyam

Hírfolyam

Exportképes K+F+I projektek fejlesztése az Európai Bizottság közvetlen forrásaival Exportképes K+F+I projektek fejlesztése az Európai Bizottság közvetlen forrásaival 2019. 10. 16.

Az Európai Unió legnagyobb pályázatíró és innovációs finanszírozási tanácsadó vállalata, a PNO Consulting vezetőjének előadása az MFK szervezésében

tovább  Exportképes K+F+I projektek fejlesztése az Európai Bizottság közvetlen forrásaival

A 2021–2027-es időszakra vonatkozó uniós költségvetés A 2021–2027-es időszakra vonatkozó uniós költségvetés 2019. 10. 15.

Az Európai Tanács október 17–18-i ülésének közeledtével az Európai Bizottság felkéri az uniós állam-, illetve kormányfőket, hogy nyújtsanak politikai iránymutatást, hogy hosszú távú uniós költségvetésről lehessen megállapodni a 2021–2027-es időszakra vonatkozóan. 

tovább  A 2021–2027-es időszakra vonatkozó uniós költségvetés

Hatvannégy magyar pályázat érkezett a 2019-es LIFE pályázati kiírásra Hatvannégy magyar pályázat érkezett a 2019-es LIFE pályázati kiírásra 2019. 10. 14.

Hatvannégy magyar – vagy magyar partnert is tartalmazó nemzetközi konzorcium által benyújtott – pályázat érkezett az EASME-hez a 2019-es LIFE pályázati kiírásra.

tovább  Hatvannégy magyar pályázat érkezett a 2019-es LIFE pályázati kiírásra

Az MFK ELENA Pont Divíziója Az MFK ELENA Pont Divíziója 2019. 10. 04.

A Magyar Fejlesztési Központ ELENA Pont Divíziójának célja, hogy az elkövetkező évek során elvégezze az ELENA-elvárásoknak megfelelő projektek beazonosítását, már az előkészítő fázisban konzultációt folytasson a pályázaton indulni szándékozókkal, koordinálja, felügyelje és szakmai segítséget nyújtson a hazai pályázóknak.

tovább  Az MFK ELENA Pont Divíziója

A LIFE-program a klímaváltozás ellen A LIFE-program a klímaváltozás ellen 2019. 09. 11.

„Ready, steady, green!” – „Vigyázz, kész, zöld!” Megjelent az Európai Bizottság legújabb környezetvédelmi online kiadványa. 

tovább  A LIFE-program a klímaváltozás ellen

Elkészült az MFK tájékoztató honlapjainak mobilverziója Elkészült az MFK tájékoztató honlapjainak mobilverziója 2019. 07. 31.

Augusztus 1-jétől az MFK honlapjai – a Pályázatok Magyarul, a Nyerő Magyarok, a lifepalyazatok.eu és az MFK központi honlapja – kényelmesen elérhetők mobileszközökről is.

tovább  Elkészült az MFK tájékoztató honlapjainak mobilverziója

Változások a közvetlen európai uniós programokban 2021-től Változások a közvetlen európai uniós programokban 2021-től 2019. 06. 05.

A 2021 és 2027 közötti időszakban az Európai Bizottság a következő változtatásokat tervezi a közvetlen európai uniós programok rendelkezésére álló keretösszegekkel kapcsolatban.

tovább  Változások a közvetlen európai uniós programokban 2021-től

TÁRGYI TUDÁS, GYAKORLATI ISMERETEK, MŰHELYTITKOK: ÍGY LÁTTÁK A RÉSZTVEVŐK AZ MFK KÖZVETLEN BRÜSSZELI FEJLESZTÉSI FORRÁSOKRÓL SZÓLÓ KÉPZÉSÉT TÁRGYI TUDÁS, GYAKORLATI ISMERETEK, MŰHELYTITKOK: ÍGY LÁTTÁK A RÉSZTVEVŐK AZ MFK KÖZVETLEN BRÜSSZELI FEJLESZTÉSI FORRÁSOKRÓL SZÓLÓ KÉPZÉSÉT 2019. 04. 12.

Lezárult a Magyar Fejlesztési Központ (MFK) képzése (a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá tartozó okleveles képzés, nyilvántartási szám: E-001696/2017/D001), amelynek témája a közvetlen brüsszeli fejlesztési források rendszere, a pályázati követelmények bemutatása, a projektek fejlesztésének és menedzselésének módszertana volt.

tovább  TÁRGYI TUDÁS, GYAKORLATI ISMERETEK, MŰHELYTITKOK: ÍGY LÁTTÁK A RÉSZTVEVŐK AZ MFK KÖZVETLEN BRÜSSZELI FEJLESZTÉSI FORRÁSOKRÓL SZÓLÓ KÉPZÉSÉT

Hogyan szerezzünk európai uniós támogatást fejlesztési projektjeinkhez? Hogyan szerezzünk európai uniós támogatást fejlesztési projektjeinkhez? 2019. 04. 10.

A Magyar Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. 2019. május 10-én hetedik alkalommal indítja el a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá tartozó képzését (nyilvántartási szám: E-001696/2017/D001). A képzés célja, hogy segítse a magyarok részvételét az Európai Unió által közvetlenül finanszírozott programokban – így a Horizon 2020- és Horizon Europe-programokban –, továbbá, hogy utat nyisson a kutatással, fejlesztéssel és innovációval foglalkozó magyar kkv-k számára a közvetlen uniós pályázatok felé.

tovább  Hogyan szerezzünk európai uniós támogatást fejlesztési projektjeinkhez?

Megjelentek a 2019. évi LIFE pályázati kiírások! Megjelentek a 2019. évi LIFE pályázati kiírások! 2019. 04. 09.

Az EASME közzétette a 2019. évi LIFE pályázati felhívásait. Idén a pályázók 400 millió eurót hívhatnak le a LIFE-forrásokon keresztül az éghajlatváltozás elleni küzdelemre, illetve a természet és a környezet védelmére irányuló projektekhez.

tovább  Megjelentek a 2019. évi LIFE pályázati kiírások!

Felkészülés az Európai Unió jövőbeni finanszírozási lehetőségeinek igénybevételére Felkészülés az Európai Unió jövőbeni finanszírozási lehetőségeinek igénybevételére 2019. 03. 11.

Az Európai Unió finanszírozási struktúrájában jelentős változás fog bekövetkezni a közeljövőben, 2021-től kezdve ugyanis a Horizon 2020-program helyébe lép a Horizon Europe. A közvetlen brüsszeli fejlesztési forrásokra egy új rendszerben lehet majd pályázni, a 100 milliárd eurós támogatási keretösszeget magában foglaló Horizon Europe égisze alatt.

tovább  Felkészülés az Európai Unió jövőbeni finanszírozási lehetőségeinek igénybevételére

Nagy változások a Horizon 2020-programban – az MFK azonban az új rendszernek is mestere lesz Nagy változások a Horizon 2020-programban – az MFK azonban az új rendszernek is mestere lesz 2019. 02. 13.

A Horizon 2020 utolsó két éve változásban fog telni – az unió gyakorlatától eltérően a tesztperiódus a programidőszak végén lesz. A Magyar Fejlesztési Központ szakértői felkészülten várják az új rendszer bevezetését.

tovább  Nagy változások a Horizon 2020-programban – az MFK azonban az új rendszernek is mestere lesz

Márciusban ismét felnőttképzést indít az MFK Márciusban ismét felnőttképzést indít az MFK 2019. 01. 31.

A Magyar Fejlesztési Központ "A közvetlen brüsszeli fejlesztési források logikája és struktúrája" címmel hirdeti meg márciusban induló képzését.

tovább  Márciusban ismét felnőttképzést indít az MFK

Magyarország elnyerte első két LIFE integrált projektjét Magyarország elnyerte első két LIFE integrált projektjét 2019. 01. 28.

A Magyar Fejlesztési Központ kezdeményezésére létrejött LIFE Önerőalap teszi lehetővé, hogy a nyertes projektek önrészét biztosítsa a kormány.

tovább  Magyarország elnyerte első két LIFE integrált projektjét

Karácsonyi ajándékok két kárpátaljai óvodának Karácsonyi ajándékok két kárpátaljai óvodának 2018. 12. 23.

Az MFK munkatársai több mint három éve támogatják önkéntes társadalmi felelősségvállalás keretében a kárpátaljai Feketepatak magyar óvodáját. Idén ősztől a szomszédos Verbőc újranyitott óvodáját is „örökbe fogadta" a társaság.

tovább  Karácsonyi ajándékok két kárpátaljai óvodának

Áldott Ünnepeket! Áldott Ünnepeket! 2018. 12. 20.

Áldott karácsonyi ünnepeket, és eredményekben gazdag új esztendőt kívánunk!

tovább  Áldott Ünnepeket!

Nyilatkozatok a Horizon2020 képzésen résztvevőktől Nyilatkozatok a Horizon2020 képzésen résztvevőktől 2018. 12. 14.

A Magyar Fejlesztési Központban (MFK) november 9-től december 7-ig zajlott az az államilag elismert oklevelet nyújtó képzés (nyilvántartási szám: E-001696/2017/D001), amelynek témája a közvetlen európai uniós források megszerzésére irányuló, elsősorban Horizon 2020-pályázatok fejlesztése volt.

tovább  Nyilatkozatok a Horizon2020 képzésen résztvevőktől

A SIKER TITKA A GONDOLKODÁSMÓDBAN REJLIK A SIKER TITKA A GONDOLKODÁSMÓDBAN REJLIK 2018. 12. 07.

December 7-én vehették át okleveleiket Kiss Antal ügyvezetőtől azoknak a kutatással, fejlesztéssel és innovációval foglalkozó magyar kis- és középvállalkozásoknak, illetve nagyvállalatoknak a képviselői, akik sikeresen elsajátították a Horizon 2020 pályázatok fejlesztésének kulisszatitkait

tovább  A SIKER TITKA A GONDOLKODÁSMÓDBAN REJLIK

MIÉRT VEGYEN RÉSZT ÖN IS AZ MFK KÉPZÉSÉN? MIÉRT VEGYEN RÉSZT ÖN IS AZ MFK KÉPZÉSÉN? 2018. 12. 05.

A kutatással, fejlesztéssel és innovációval foglalkozó magyar kis- és középvállalkozások képviselői megosztották gondolataikat az MFK-nak a közvetlen európai uniós források megszerzésére irányuló, a H2020 pályázatokat ismertető képzésén való részvételükkel kapcsolatban.

tovább  MIÉRT VEGYEN RÉSZT ÖN IS AZ MFK KÉPZÉSÉN?

Hogyan szerezzünk támogatást európai dimenziójú kutatási projektjeinkhez? Hogyan szerezzünk támogatást európai dimenziójú kutatási projektjeinkhez? 2018. 11. 26.

Miért vegyen részt Ön is az MFK képzésén? Beszélgetsek a "Hogyan szerezzünk támogatást az európai dimenziójú kutatási projektjeinkhez?" című tanfolyam résztvevőivel

tovább  Hogyan szerezzünk támogatást európai dimenziójú kutatási projektjeinkhez?

CSÚCSTECHNOLÓGIÁS MOBILITÁSI ESZKÖZ LÁTÁSSÉRÜLTEKNEK CSÚCSTECHNOLÓGIÁS MOBILITÁSI ESZKÖZ LÁTÁSSÉRÜLTEKNEK 2018. 11. 23.

A Magyar Fejlesztési Központ segítette az EVA nemzetközi piacra jutását célzó H2020 projekt fejlesztését

tovább  CSÚCSTECHNOLÓGIÁS MOBILITÁSI ESZKÖZ LÁTÁSSÉRÜLTEKNEK

Hogyan szerezzünk támogatást az európai dimenziójú kutatási projektjeinkhez? Hogyan szerezzünk támogatást az európai dimenziójú kutatási projektjeinkhez? 2018. 11. 12.

A Magyar Fejlesztési Központ (MFK) november 9-től öt héten keresztül ismét megtartja államilag elismert oklevelet nyújtó képzését.

tovább  Hogyan szerezzünk támogatást az európai dimenziójú kutatási projektjeinkhez?

Folytatódik az MFK és az EIB stratégiai együttműködése Folytatódik az MFK és az EIB stratégiai együttműködése 2018. 10. 18.

Az Európai Beruházási Bank közvetlen finanszírozású termékeivel fejlődhetnek a magyar vállalkozások – Magyarországon az EIB InnovFin tanácsadói szolgáltatása

tovább  Folytatódik az MFK és az EIB stratégiai együttműködése

Több mint egymilliárd forint energiahatékonyságra az MFK vezette konzorcium közreműködésével Több mint egymilliárd forint energiahatékonyságra az MFK vezette konzorcium közreműködésével 2018. 10. 10.

Vissza nem térítendő projektfejlesztési támogatás érkezik az Európai Beruházási Banktól hat megyei jogú város energiahatékonysági beruházásának előkészítésére.

tovább  Több mint egymilliárd forint energiahatékonyságra az MFK vezette konzorcium közreműködésével

A Horizon 2020-program logikája és struktúrája A Horizon 2020-program logikája és struktúrája 2018. 09. 28.

A Magyar Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. 2018. november 9-én újra elindítja akkreditált, a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá tartozó, okleveles képzését.

tovább  A Horizon 2020-program logikája és struktúrája

Az MFK ismét nemzetközi pályázat konzorciumvezetője lett Az MFK ismét nemzetközi pályázat konzorciumvezetője lett 2018. 09. 19.

Az uniós energetikai pályázat a nyugat-balkáni térség villamosenergia-ellátásának modernizációjához járulhat hozzá.

tovább  Az MFK ismét nemzetközi pályázat konzorciumvezetője lett

3 MILLIÓ EURÓS BERUHÁZÁS SZÜLETIK AZ MFK KEZDEMÉNYEZÉSÉBŐL 3 MILLIÓ EURÓS BERUHÁZÁS SZÜLETIK AZ MFK KEZDEMÉNYEZÉSÉBŐL 2018. 07. 30.

Az Európai Unió által meghirdetett Horizon 2020 kutatási és innovációs program keretében valósul meg az észak-svédországi Boden városában az a magyar innovációra épülő beruházás, amelynek célja, hogy az egyik leghatékonyabb környezetbarát adatközpont jöjjön létre a valaha létesítettek közül.

tovább  3 MILLIÓ EURÓS BERUHÁZÁS SZÜLETIK AZ MFK KEZDEMÉNYEZÉSÉBŐL

ÍGY KÉSZÜL A MESÉS MAGYAROK AZ EU-BAN SOROZAT ÍGY KÉSZÜL A MESÉS MAGYAROK AZ EU-BAN SOROZAT 2018. 05. 23.

A közelmúltban rendezték meg az Európai Ifjúsági Nagy Károly-díj (European Charlemagne Youth Prize) átadó ünnepségét, amelyen a „Mesés Magyarok az EU-ban" című, gyermekek számára kigondolt és folyamatosan új történetekkel bővülő mesesorozat képviselte Magyarországot.

tovább  ÍGY KÉSZÜL A MESÉS MAGYAROK AZ EU-BAN SOROZAT

Magyar mesék az Európai Parlamentben Magyar mesék az Európai Parlamentben 2018. 05. 07.

A Mesés Magyarok az EU-ban című sorozat képviseli Magyarországot 2018-ban az Európai Ifjúsági Nagy Károly-díjért (European Charlemagne Youth Prize) folytatott versenyen.

 

tovább  Magyar mesék az Európai Parlamentben

A Mesés Magyarokat jelölték az Európai Ifjúsági Nagy Károly-díjra A Mesés Magyarokat jelölték az Európai Ifjúsági Nagy Károly-díjra 2018. 04. 17.

A Mesés Magyarok az EU-ban című mesesorozat a nyeromagyarok.eu-n bemutatott, közvetlen európai uniós programok pályázatain nyertes projekteket dolgozza fel a gyerekek számára is érthetően.

tovább  A Mesés Magyarokat jelölték az Európai Ifjúsági Nagy Károly-díjra

INNOVÁCIÓ-FINANSZÍROZÁS A GYAKORLATBAN - ELŐKÉSZÍTŐ TANÁCSKOZÁS INNOVÁCIÓ-FINANSZÍROZÁS A GYAKORLATBAN - ELŐKÉSZÍTŐ TANÁCSKOZÁS 2018. 04. 05.

Sikerrel zárult április 5-én az InnoV4 konferencia, amelyet a Magyar Fejlesztési Központ (MFK) szervezett az innováció menedzsment, valamint a projektmenedzsment és finanszírozás témakörében.

tovább  INNOVÁCIÓ-FINANSZÍROZÁS A GYAKORLATBAN - ELŐKÉSZÍTŐ TANÁCSKOZÁS

INNOV4 KONFERENCIA AZ MFK SZERVEZÉSÉBEN INNOV4 KONFERENCIA AZ MFK SZERVEZÉSÉBEN 2018. 04. 03.

Vazil Hudáknak, az Európai Beruházási Bank alelnökének a védnökségével a Magyar Fejlesztési Központ (MFK) szervezésében kerül sor április 5-én a dobogókői Walden Hotelben az InnoV4 konferenciára.

tovább  INNOV4 KONFERENCIA AZ MFK SZERVEZÉSÉBEN

SIKERREL ZÁRULT AZ MFK HORIZON 2020 KÉPZÉSE SIKERREL ZÁRULT AZ MFK HORIZON 2020 KÉPZÉSE 2018. 03. 26.

Sikerrel zárult a Magyar Fejlesztési Központ öt alkalomból álló akkreditált képzése. A kurzus célja az volt, hogy megismertesse a kutatás-fejlesztéssel és innovációval foglalkozó kis- és középvállalkozókat az Európai Unió Horizon 2020 (H2020) keretprogramjának a logikájával és felépítésével

tovább  SIKERREL ZÁRULT AZ MFK HORIZON 2020 KÉPZÉSE

SPANYOL PÁLYÁZATÍRÓ PARTNERÜNK IS SEGÍTI A MAGYAR KKV-K SIKERÉT! SPANYOL PÁLYÁZATÍRÓ PARTNERÜNK IS SEGÍTI A MAGYAR KKV-K SIKERÉT! 2018. 03. 13.

Március 12-én a Magyar Fejlesztési Központ öt hetes Horizon 2020 Programról szóló képzésének harmadik alkalmával az Inspiralia, spanyol pályázatíró partnerünk is képviselte magát JORGE SOTELO projektmenedzser személyében.

tovább  SPANYOL PÁLYÁZATÍRÓ PARTNERÜNK IS SEGÍTI A MAGYAR KKV-K SIKERÉT!

Újabb három napos akkreditált képzést tart az MFK Újabb három napos akkreditált képzést tart az MFK 2018. 03. 05.

Már több mint 100-an vehették át tanúsítványukat az MFK akkreditált képzésén!

tovább  Újabb három napos akkreditált képzést tart az MFK

MFK-EMMI egyeztetés a közvetlen forrásokról MFK-EMMI egyeztetés a közvetlen forrásokról 2018. 03. 02.

Egyeztetésre került sor az MFK és az EMMI képviselői között, a közvetlen brüsszeli források felhasználásának lehetőségéről.

tovább  MFK-EMMI egyeztetés a közvetlen forrásokról

MVM – MFK konferencia és szakmai nap MVM – MFK konferencia és szakmai nap 2018. 02. 28.

Ma délelőtt a Magyar Fejlesztési Központ az MVM Zrt. székházában tartott konferenciát közvetlen brüsszeli forrásokról, kiemelten a Horizon 2020 Program azon lehetőségeiről, melyeket az MVM az MFK segítségével előreláthatóan meg tud majd valósítani.

tovább  MVM – MFK konferencia és szakmai nap

NYILVÁNOS KONZULTÁCIÓ AZ UNIÓS ALAPOKRÓL 4. NYILVÁNOS KONZULTÁCIÓ AZ UNIÓS ALAPOKRÓL 4. 2018. 02. 27.

Az Európai Bizottság nyilvános konzultációt tart a 2021-től induló többéves költségvetési ciklusára vonatkozó kutatás-fejlesztési keretprogram (FP9, Framework Programme 9) célkitűzéseivel összefüggésben. Az uniós polgárok 2018. március 8-ig mondhatják el véleményüket.

tovább  NYILVÁNOS KONZULTÁCIÓ AZ UNIÓS ALAPOKRÓL 4.

H2020 KÉPZÉS AZ MFK-BAN H2020 KÉPZÉS AZ MFK-BAN 2018. 02. 27.

„Hogyan szerezzünk támogatást az európai dimenziójú kutatási projektjeinkhez? A Horizon 2020 logikája és struktúrája" címmel a Magyar Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. elindította akkreditált képzését Budapesten.

tovább  H2020 KÉPZÉS AZ MFK-BAN

NYILVÁNOS KONZULTÁCIÓ AZ UNIÓS ALAPOKRÓL 3. NYILVÁNOS KONZULTÁCIÓ AZ UNIÓS ALAPOKRÓL 3. 2018. 02. 26.

Az Európai Bizottság nyilvános konzultációt tart a 2021-től induló többéves költségvetési ciklusára vonatkozó kutatás-fejlesztési keretprogram (FP9, Framework Programme 9) célkitűzéseivel összefüggésben. Az uniós polgárok 2018. március 8-ig mondhatják el véleményüket.

tovább  NYILVÁNOS KONZULTÁCIÓ AZ UNIÓS ALAPOKRÓL 3.

EURÓPAI KONZULTÁCIÓ, AVAGY MIRE KÖLTSÜNK 100 MILLIÁRD EURÓT EURÓPAI KONZULTÁCIÓ, AVAGY MIRE KÖLTSÜNK 100 MILLIÁRD EURÓT 2018. 02. 14.

Bizonyára keveseknek adatik meg az életben, hogy beleszólásuk legyen abba, mire költsön el egy közösség 100 milliárd euró (azaz 31 190 milliárd forintnyi) összeget. Most azonban mi magyarok is élhetünk ezzel az európai demokratikus jogunkkal: véleményt nyilváníthattunk, és alakíthatjuk az unió fejlesztési terveit!

tovább  EURÓPAI KONZULTÁCIÓ, AVAGY MIRE KÖLTSÜNK 100 MILLIÁRD EURÓT

NYILVÁNOS KONZULTÁCIÓ AZ UNIÓS ALAPOKRÓL 2. NYILVÁNOS KONZULTÁCIÓ AZ UNIÓS ALAPOKRÓL 2. 2018. 02. 13.

Az Európai Bizottság nyilvános konzultációt tart a 2021-től induló többéves költségvetési ciklusára vonatkozó kutatás-fejlesztési keretprogram (FP9, Framework Programme 9) célkitűzéseivel összefüggésben. Dr. Erdő Sándor, az Erdő Pharma Kft. képviseletében a magyar KKV szektor egyik szereplőjeként, valamint a H2020 program „Egészség, demográfiai változások és jólét" bizottságának nemzeti szakértőjeként fejtette ki véleményét.

tovább  NYILVÁNOS KONZULTÁCIÓ AZ UNIÓS ALAPOKRÓL 2.

NYILVÁNOS KONZULTÁCIÓ AZ UNIÓS ALAPOKRÓL 1. NYILVÁNOS KONZULTÁCIÓ AZ UNIÓS ALAPOKRÓL 1. 2018. 02. 08.

Az Európai Bizottság nyilvános konzultációt tart a 2021-től induló többéves költségvetési ciklusára vonatkozó kutatás-fejlesztési keretprogram (FP9, Framework Programme 9) célkitűzéseivel összefüggésben. Az uniós polgárok 2018. március 8-ig mondhatják el véleményüket.

tovább  NYILVÁNOS KONZULTÁCIÓ AZ UNIÓS ALAPOKRÓL 1.

ERASMUS+ Sport Infónap, MFK részvétellel ERASMUS+ Sport Infónap, MFK részvétellel 2018. 02. 06.

Az ERASMUS+ Sport Infónapra február 6-án a Tempus Közalapítvány szervezésében került sor.

tovább  ERASMUS+ Sport Infónap, MFK részvétellel

KÉPZÉS BUDAPESTEN - A H2020 LOGIKÁJA ÉS STRUKTÚRÁJA KÉPZÉS BUDAPESTEN - A H2020 LOGIKÁJA ÉS STRUKTÚRÁJA 2018. 02. 06.

A Magyar Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. akkreditált képzést szervez azzal a céllal, hogy a magyar kutatással, fejlesztéssel és innovációval foglalkozó kkv-k számára utat nyisson a közvetlen uniós források felé.

tovább  KÉPZÉS BUDAPESTEN - A H2020 LOGIKÁJA ÉS STRUKTÚRÁJA

Az európai kutatás-fejlesztés jövője: Mondjon véleményt az FP9-ről! Az európai kutatás-fejlesztés jövője: Mondjon véleményt az FP9-ről! 2018. 01. 31.

Az Európai Unió napirendre tűzte a következő, 2021-től induló többéves költségvetési ciklusára vonatkozóan a kutatás-fejlesztési keretprogram (FP9, Framework Programme 9) feltételeinek a meghatározását. A kutatás-fejlesztési program minden eddigi forrásnál többet, várhatóan 100 milliárd EUR keretösszeget fog tartalmazni.

tovább  Az európai kutatás-fejlesztés jövője: Mondjon véleményt az FP9-ről!

„Új lehetőségek EU forrásokkal” – Ismét képzést szervez az MFK „Új lehetőségek EU forrásokkal” – Ismét képzést szervez az MFK 2018. 01. 25.

Március 5. és 7. között ismét sor kerül a Magyar Fejlesztési Központ (MFK) által, a tavaly ősszel 3 alkalommal nagy sikerrel megrendezett képzésre, amelynek címe: „Új lehetőségek EU forrásokkal".

tovább  „Új lehetőségek EU forrásokkal” – Ismét képzést szervez az MFK

KARÁCSONYI AJÁNDÉKOK A FEKETEPATAKI ÓVODÁSOKNAK KARÁCSONYI AJÁNDÉKOK A FEKETEPATAKI ÓVODÁSOKNAK 2017. 12. 22.

Idén karácsonykor is mosolyt csalhattunk a fehérpataki és verbőci óvodások arcára.

tovább  KARÁCSONYI AJÁNDÉKOK A FEKETEPATAKI ÓVODÁSOKNAK

BOLDOG ÜNNEPEKET! BOLDOG ÜNNEPEKET! 2017. 12. 21.

Boldog Ünnepeket kíván az Magyar Fejlesztési Központ minden kedves jelenlegi és leendő partnerének.

tovább  BOLDOG ÜNNEPEKET!

BRÜSSZELI TANULMÁNYÚT BRÜSSZELI TANULMÁNYÚT 2017. 12. 15.

Első alkalommal rendezték meg 2017 novemberében a Magyar Fejlesztési Központ (MFK) akkreditált képzését „Új lehetőségek EU forrásokkal - Bevezetés az EU-s források igénylésének és felhasználásának rendszerébe az egyéni környezet és életminőség javítása tükrében" címmel.

tovább  BRÜSSZELI TANULMÁNYÚT

MOST ÉLSZ EGYESÜLET – MFK EGYÜTTMŰKÖDÉS MOST ÉLSZ EGYESÜLET – MFK EGYÜTTMŰKÖDÉS 2017. 12. 08.

2017. december 7-én megbízási szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Központ ügyvezető igazgatója, Kiss Antal és a Most Élsz Egyesület elnöke, Farkas Árpád.

tovább  MOST ÉLSZ EGYESÜLET – MFK EGYÜTTMŰKÖDÉS

150 NYERŐ MAGYAR 27,5 MILLIÁRD FORINT 150 NYERŐ MAGYAR 27,5 MILLIÁRD FORINT 2017. 12. 08.

A Nyeromagyarok.eu-n élesedett a 150. feldolgozott magyar nyertes projektjének története.

tovább  150 NYERŐ MAGYAR 27,5 MILLIÁRD FORINT

MEGYEI KLÍMAVÉDELMI KONFERENCIÁN AZ MFK MEGYEI KLÍMAVÉDELMI KONFERENCIÁN AZ MFK 2017. 12. 01.

Második alkalommal rendeztek a tárgyban konferenciát a megyeszékhelyen.

tovább  MEGYEI KLÍMAVÉDELMI KONFERENCIÁN AZ MFK

EREDMÉNYESEN ZÁRULTAK AZ MFK KÉPZÉSEI EREDMÉNYESEN ZÁRULTAK AZ MFK KÉPZÉSEI 2017. 11. 30.

November 29-én, tegnap fejeződött be a Magyar Fejlesztési Központ utolsó, harmadik csoportjának képzése.

tovább  EREDMÉNYESEN ZÁRULTAK AZ MFK KÉPZÉSEI

RENDKÍVÜLI ÉRDEKLŐDÉS AZ MFK KÉPZÉSEIN RENDKÍVÜLI ÉRDEKLŐDÉS AZ MFK KÉPZÉSEIN 2017. 11. 28.

Tegnap megkezdődött az idei év harmadik akkreditált felnőttképzése a Magyar Fejlesztési Központ szervezésében. Az eddigi legnagyobb létszámú csoport 42 főből állt.

tovább  RENDKÍVÜLI ÉRDEKLŐDÉS AZ MFK KÉPZÉSEIN

MFK FELNŐTTKÉPZÉS MFK FELNŐTTKÉPZÉS 2017. 11. 23.

Sikeresen zárult az MFK felnőttképzésének második három napos turnusa.

tovább  MFK FELNŐTTKÉPZÉS

MFB-EIB-MFK kooperáció Luxemburgban MFB-EIB-MFK kooperáció Luxemburgban 2017. 11. 23.

A tegnapi napon, november 22-én Werner Hoyer úrral, az Európai Beruházási Bank elnökével találkozott Luxemburgban Kiss Antal, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium miniszteri biztosa, az Magyar Fejlesztési Központ ügyvezető igazgatója.

tovább  MFB-EIB-MFK kooperáció Luxemburgban

Sikerrel zárult az MFK első akkreditált képzése Sikerrel zárult az MFK első akkreditált képzése 2017. 11. 17.

Megrendeztük, és november 15-én délután sikeresen befejeződött a Magyar Fejlesztési Központ első felnőttképzése.

tovább  Sikerrel zárult az MFK első akkreditált képzése

Tapasztalat és fiatalos lendület Tapasztalat és fiatalos lendület 2017. 11. 13.

A Magyar Fejlesztési Központ akkreditált képzése megkönnyíti a hozzáférést a közvetlen európai uniós forrásokhoz

Megkezdődött a Magyar Fejlesztési Központ (MFK) a közelmúltban akkreditált, „D" kategóriájú képzésének első sorozata.

tovább  Tapasztalat és fiatalos lendület

Magyar–dél-koreai megállapodás az MFK közbenjárásával Magyar–dél-koreai megállapodás az MFK közbenjárásával 2017. 11. 13.

Október 24-én került sor arra az eseményre, ahol az ArchEnerg Klaszter tagjai, és annak vezetősége találkozhatott a dél-koreai KEPCO Kutatóintézet delegációjával.

tovább  Magyar–dél-koreai megállapodás az MFK közbenjárásával

Szatmárnémetiben az MFK Szatmárnémetiben az MFK 2017. 11. 13.

Három napos szakmai konferenciát tartottak Hatékony politikai kommunikáció helyi szinten címmel Szatmárnémetiben 2017. november 10-12-ig.

tovább  Szatmárnémetiben az MFK

Pályázati dömping magyar nyelven: MFK – www.palyazatokmagyarul.eu Pályázati dömping magyar nyelven: MFK – www.palyazatokmagyarul.eu 2017. 11. 09.

Az Európai Unió a közvetlen brüsszeli források újabb csomagját nyitotta meg a tagállamok számára; folyamatosan jelennek meg az MFK pályázatkereső weboldalán a Horizon 2020 Program tematikus kiírásai magyar nyelven.

tovább  Pályázati dömping magyar nyelven: MFK – www.palyazatokmagyarul.eu

Horizon 2020: a legfontosabb az innovatív szemléletű projekt Horizon 2020: a legfontosabb az innovatív szemléletű projekt 2017. 11. 09.

Bózsik András Pál, a Magyar Fejlesztési Központ igazgatóhelyettese interjút adott az MTVA Profit 7 című magazinjának.

tovább  Horizon 2020: a legfontosabb az innovatív szemléletű projekt

MFK – Tisza ETT együttműködés MFK – Tisza ETT együttműködés 2017. 10. 30.

A Tisza Korlátolt Felelősségű Európai Területi Társulás bemutatkozó fórumát tartotta október 27-én, pénteken Kisvárdán.

tovább  MFK – Tisza ETT együttműködés

Akkreditált képzés az MFK-ban Akkreditált képzés az MFK-ban 2017. 10. 26.

A tavalyi évben több, nagy érdeklődésre számot tartó tájékoztatót tartottak a Magyar Fejlesztési Központ szakértői hazai és határon túli magyarok számára.

tovább  Akkreditált képzés az MFK-ban

Hat helyszínen tájékoztatott az MFK az önkormányzatok pályázati lehetőségeiről Hat helyszínen tájékoztatott az MFK az önkormányzatok pályázati lehetőségeiről 2017. 10. 18.

Az „Önkormányzati fejlesztések figyelemmel kísérése II.” című, kiemelt projekt keretében megrendezésre kerülő II. regionális konferenciasorozat zárónapját október 17-én tartották Szolnokon.

tovább  Hat helyszínen tájékoztatott az MFK az önkormányzatok pályázati lehetőségeiről

Mélyülő együttműködés az EIB-vel Mélyülő együttműködés az EIB-vel 2017. 10. 05.

Kiss Antal miniszteri biztos (NFM), ügyvezető igazgató (MFK) meghívására Vazil Hudák, az EIB alelnöke a tervezettnél egy nappal korábban érkezett Budapestre.

tovább  Mélyülő együttműködés az EIB-vel

Az MFK tájékoztat az önkormányzatok uniós pályázati lehetőségeiről Az MFK tájékoztat az önkormányzatok uniós pályázati lehetőségeiről 2017. 10. 05.

Második regionális konferenciasorozatát rendezte meg Esztergomban és Kecskeméten a Belügyminisztérium Önkormányzati Helyettes Államtitkárság Önkormányzati Koordinációs Irodája.

tovább  Az MFK tájékoztat az önkormányzatok uniós pályázati lehetőségeiről

Országok uniója vagy polgárok közössége? Országok uniója vagy polgárok közössége? 2017. 10. 04.

A Magyar Idők 2017. szeptember 20-ai, szerdai számában jelent meg Kiss Antal miniszteri biztos, az MFK ügyvezető igazgatójának alábbi publicisztikája.

tovább  Országok uniója vagy polgárok közössége?

Az MFK konzorcium­vezetésével adták be az első LIFE integrált projektkoncepciót klímapolitikai tématerületen Az MFK konzorcium­vezetésével adták be az első LIFE integrált projektkoncepciót klímapolitikai tématerületen 2017. 09. 26.

A Magyar Fejlesztési Központ Nkft. tanácsadói, dr. Kiss Patrícia és Nina Okulova 2017. szeptember 26-án délután nyújtották be az első magyarországi LIFE integrált projektkoncepciót klímapolitikai tématerületen, Brüsszelben az EASME székházában.

tovább  Az MFK konzorcium­vezetésével adták be az első LIFE integrált projektkoncepciót klímapolitikai tématerületen

1000 nap, milliónyi siker 1000 nap, milliónyi siker 2017. 09. 22.

A közvetlenül pályázható európai uniós programokon az elmúlt két évben ugrásszerűen megnőtt a beadott és nyertes magyar pályázatok száma. 2014-ben a Magyar Kormány azzal a céllal hozta létre a Magyar Fejlesztési Központ Nonprofit Kft.-t (MFK), hogy segítse a magyar nemzeti közösséget a közvetlen uniós források elnyerésében. Az alapítás óta eltelt 1000 nap, a kormányzati cél megvalósulását a társaság tevékenységének eredményszámai igazolják.

tovább  1000 nap, milliónyi siker

Mobilizált közvetlen uniós források Mobilizált közvetlen uniós források 2017. 09. 21.

A Magyar Fejlesztési Központ legújabb szolgáltatásaként szeptember 22-től Android platformon futtatható mobilalkalmazás segíti a felhasználókat a közvetlen európai uniós forrásokat biztosító pályázatokra való felkészülésben. Az alkalmazás segítségével egy felületen érhetők el a Pályázatok Magyarul weboldalon közzétett valamennyi nyitott pályázati kiírás, a Magyar Fejlesztési Központ legfontosabb hírei, valamint a Nyerő Magyarok online magazin írásai.

tovább  Mobilizált közvetlen uniós források

Képmás másképp Képmás másképp 2017. 09. 04.

Portréfilm Kiss Antalról

Kiss Antal miniszteri biztosról, a Magyar Fejlesztési Központ ügyvezető igazgatójáról tekinthetnek meg egy rövid filmet.

tovább  Képmás másképp

Milliárdok az innovációiparnak Milliárdok az innovációiparnak 2017. 09. 01.

Folytatódik az Inspiralia és a Magyar Fejlesztési Központ együttműködése

Két napig ismét a Horizon 2020-pályázatok menedzselésével foglalkozó Inspiralia-csoport képviselőjével, Jorge Sotelóval találkozhattak a Kárpát-medencei pályázó cégek.

tovább  Milliárdok az innovációiparnak

EIB – újabb ELENA-k az MFK-val? EIB – újabb ELENA-k az MFK-val? 2017. 08. 29.

Andreas Piontek, az Európai Beruházási Bank (EIB) luxemburgi energetikai szakértője és Kiss Antal miniszteri biztos, az Magyar Fejlesztési Központ (MFK) ügyvezetője 2017. augusztus 28-án a magyarországi ELENA-projektek helyzetéről folytatott tárgyalást.

tovább  EIB – újabb ELENA-k az MFK-val?

MFK: a Figyelő is felfigyelt… MFK: a Figyelő is felfigyelt… 2017. 07. 27.

tovább  MFK: a Figyelő is felfigyelt…

Ki nyer ma? – Pályázatok, projektek, sikerek közvetlen közösségi forrásból Ki nyer ma? – Pályázatok, projektek, sikerek közvetlen közösségi forrásból 2017. 07. 12.

Ki nyer ma? – Pályázatok, projektek, sikerek közvetlen közösségi forrásból címmel Sárközi Johanna, a Magyar Fejlesztési Központ igazgatói megbízottja tartott előadást Királyhelmecen.

tovább  Ki nyer ma? – Pályázatok, projektek, sikerek közvetlen közösségi forrásból

LIFE pályázatíró tréning LIFE pályázatíró tréning 2017. 06. 22.

A mai napon az MFK és konzorciumi partnerei Life pályázatíró tréninget tartottak Dobogókőn, melyre igen nagy létszámban érkeztek a téma iránt érdeklődők az ország számos pontjáról.

tovább  LIFE pályázatíró tréning

Kárpátalja–MFK–Európa Kárpátalja–MFK–Európa 2017. 06. 08.

A spanyol projetkfejlesztő céggel történt sikeres ungvári látogatásunk után Kiss Antal miniszteri biztos, ügyvezető igazgató a Geotermika LLC igazgatójával, Mikunov Volodymyr úrral írt alá szerződést.

tovább  Kárpátalja–MFK–Európa

Együttműködés az Ungvári Egyetemmel Együttműködés az Ungvári Egyetemmel 2017. 05. 24.

Kiss Antal miniszteri biztos, az MFK ügyvezető igazgatója az Ungvári Egyetemen folytatott megbeszélést Volodymyr Smolanka rektor úrral, Fera Sándor professzor úrral és Kosztenkó Jenő dékán úrral, majd a Fogorvosi Kar fakultásán tett látogatást.

tovább  Együttműködés az Ungvári Egyetemmel

Ötletek – sikerre kódolva Ötletek – sikerre kódolva 2017. 03. 31.

Interjú Bózsik András Pál igazgatóhelyettessel

Magyarországon sok a jó innováció, a kreatív találmány, azonban ezek közül kevés az, amelyik eljut a szabadalomig, sőt a hasznosításig.

tovább  Ötletek – sikerre kódolva

Budapest, Luxemburg, London Budapest, Luxemburg, London 2017. 03. 30.

A sikeres luxemburgi EIB megbeszélést követően Londonban, az EBRD központjában fogadta ma Kiss Antal miniszteri biztost Hargitai Zsuzsanna.

tovább  Budapest, Luxemburg, London

Kinyíltak az EIB kapui a Kaposgrid előtt! Kinyíltak az EIB kapui a Kaposgrid előtt! 2017. 03. 29.

Kiss Antal miniszteri biztos Luxemburgban találkozott az Európai Befektetési Bankban az ELENA-csoportvezetőkkel és -tanácsadókkal, áttekintve a két beadott magyar pályázatot.

tovább  Kinyíltak az EIB kapui a Kaposgrid előtt!

Geotermikus energia felhasználásnak lehetőségei Kárpátaljával Geotermikus energia felhasználásnak lehetőségei Kárpátaljával 2017. 03. 27.

Kiss Antal miniszteri biztos, a Magyar Fejlesztési Központ ügyvezető igazgatója találkozott Vologyimir Csubirkóval, a VI. összehívású Kárpátaljai Megyei Tanács elnökével, Tsebrenko Vladimirral, a „Geotermika"" vezetőjével, aki egyben a „Transbut"" elnöke, és Mikunov Volodymyrral, az Italcominvest S.r.l. képviselőjével.

tovább  Geotermikus energia felhasználásnak lehetőségei Kárpátaljával

„A spanyol KKV-k sikeressége a Horizon2020 Programban a megtett hatalmas erőfeszítésnek és a kitartásnak köszönhető” – beszámoló az Inspiralia napokról „A spanyol KKV-k sikeressége a Horizon2020 Programban a megtett hatalmas erőfeszítésnek és a kitartásnak köszönhető” – beszámoló az Inspiralia napokról 2017. 03. 27.

Tanulságos két nappal gazdagodott a magyar pályázó közönség, hála Gema Martín és Jorge Sotelo látogatásának, akik a madridi Inspiralia, újtermék-fejlesztéssel, Horizon2020 pályázatok menedzselésével és innovációval foglalkozó cég képviseletében tartottak pályázati tanácsadást a Magyar Fejlesztési Központban, 2017. március 7-8-án. A találkozó végén megkértük a két szakembert, hogy összegezzék tapasztalataikat.

tovább  „A spanyol KKV-k sikeressége a Horizon2020 Programban a megtett hatalmas erőfeszítésnek és a kitartásnak köszönhető” – beszámoló az Inspiralia napokról

Erősödő németországi kapcsolatok Erősödő németországi kapcsolatok 2017. 03. 23.

A Magyar Fejlesztési Központ vendége volt Sebastian Rösner, (Europaisches Informationszentrum – Europe Direct Network) Németország első európai ügyeket érintő egyesületének európai referense.

tovább  Erősödő németországi kapcsolatok

Innováció felsőfokon Innováció felsőfokon 2017. 03. 16.

HungaroLux Light Kft. vezette konzorcium (Szent István Egyetem, Budapesti Műszaki Egyetem, valamint a Lightning Lab, akkreditált fénytechnológiai labor) tagjai látogattak el a Magyar Fejlesztési Központba.

tovább  Innováció felsőfokon

Felnyitottuk Békéscsaba szemét! Felnyitottuk Békéscsaba szemét! 2017. 03. 16. Békéscsaba gazdasága a közvetlen uniós források tükrében

A Magyar Fejlesztési Központ (MFK) projektfejlesztési csapata Békéscsabára látogatott helyi meghívásra abból a célból, hogy értékes információkat adjon át az érdeklődőknek a közvetlen európai uniós források rendszeréről.

tovább  Felnyitottuk Békéscsaba szemét!

Európa legjobbjaitól tanulhatnak a magyar cégek Európa legjobbjaitól tanulhatnak a magyar cégek 2017. 03. 07.

Európa egyik legnagyobb projektfejlesztő és pályázatíró cégének, az Inspiraliának munkatársai látogattak el két napra (2017. március 7-8.) a Magyar Fejlesztési Központba.

tovább  Európa legjobbjaitól tanulhatnak a magyar cégek

Két új győzelem az MFK munkájának köszönhetően Két új győzelem az MFK munkájának köszönhetően 2017. 03. 06.

A Magyar Fejlesztési Központ segítségével épített konzorciumok közül kettő, amely kárpát-medencei résztvevőt is tömörít, kétlépcsős pályázat második szintjére jutott.

tovább  Két új győzelem az MFK munkájának köszönhetően

Az Év Turisztikai Attrakciójától érkeztek vendégeink Az Év Turisztikai Attrakciójától érkeztek vendégeink 2017. 02. 23.

A RepTár, Szolnok város repülőmúzeumának vezetői, Marsi Gabriella, Kovács Ákos és Tomasz Jaskólski voltak ma a Magyar Fejlesztési Központ vendégei.

tovább  Az Év Turisztikai Attrakciójától érkeztek vendégeink

Helyzetbe hozzuk a hazai pályázókat! Helyzetbe hozzuk a hazai pályázókat! 2017. 02. 14.

Az MFK kezdeményezte a LIFE integrált és hagyományos projektek megvalósításához szükséges költségvetési feltételek megteremtéséről szóló előterjesztést, amelyről a Kormány 1072/2017. (II. 10.) Korm. határozata a napokban jelent meg. Az MFK ügyvezető igazgatóját, Kiss Antalt kérdeztük.

tovább  Helyzetbe hozzuk a hazai pályázókat!

Magyarország első ELENA-támogatású projektje! Magyarország első ELENA-támogatású projektje! 2017. 02. 14.

Az Európai Bizottság a mai nappal elfogadta a PROTHEUS SMART GRID PROJECT FOR URBAN E-MOBILITY-t.

Az Európai Bizottság a mai nappal elfogadta a PROTHEUS SMART GRID PROJECT FOR URBAN E-MOBILITY-t.

tovább  Magyarország első ELENA-támogatású projektje!

5 milliárd forint környezetvédelemre – MFK-kezdeményezésre 5 milliárd forint környezetvédelemre – MFK-kezdeményezésre 2017. 02. 13.

Megjelent a Magyar Közlönyben a Kormány határozata a LIFE integrált és hagyományos projektek megvalósításához szükséges költségvetési feltételek megteremtéséről.

tovább  5 milliárd forint környezetvédelemre – MFK-kezdeményezésre

Az MFK Szegeden Az MFK Szegeden 2017. 02. 09.

A Magyar Fejlesztési Központ egyik szegedi központú stratégiai partnerének meghívására Bózsik András Pál igazgatóhelyettes (MFK) a Csongrád Megyei Kereskedelmi Kamara rendezvényén tartott előadást.

tovább  Az MFK Szegeden

LIFE önerő-alap MFK-kezdeményezésre LIFE önerő-alap MFK-kezdeményezésre 2017. 02. 07.

Kormányhatározat született a LIFE integrált és hagyományos projektek megvalósításához szükséges költségvetési feltételek megteremtéséről.

tovább  LIFE önerő-alap MFK-kezdeményezésre

MFK–NEG Zrt: újabb sikeres együttműködés MFK–NEG Zrt: újabb sikeres együttműködés 2017. 02. 06.

Az EIB (European Investment Bank - Európai Beruházási Bank) alelnöke, Vazil Hudák által vezetett hat fős delegáció látogatása után a Magyar Fejlesztési Központ és a Magyar Fejlesztési Bank között is szorosabb együttműködés indult el.

tovább  MFK–NEG Zrt: újabb sikeres együttműködés

MFK-sikerek – Oktatási együttműködés az EU-val: futószalagon a kárpát-medencei szervezetek MFK-sikerek – Oktatási együttműködés az EU-val: futószalagon a kárpát-medencei szervezetek 2017. 02. 06.

A Magyar Fejlesztési Központ projektfejlesztési csapatának egy nagy nemzetközi konzorciumba sikerült bejuttatnia egy magyarországi egyetemet, egy általános- és középiskolát, valamint egy nonprofit szervezetet.

tovább  MFK-sikerek – Oktatási együttműködés az EU-val: futószalagon a kárpát-medencei szervezetek

Folytatjuk az állami stratégiai vállalatokkal való együttműködést Folytatjuk az állami stratégiai vállalatokkal való együttműködést 2017. 02. 06.

Folytatjuk az állami stratégiai vállalatokkal való együttműködést, melynek célja, hogy a közvetlen brüsszeli forrásokkal kapcsolatos tudásunkat és kapcsolatrendszerünket közösen minél hatékonyabban kihasználjuk.

tovább  Folytatjuk az állami stratégiai vállalatokkal való együttműködést

Hasznosítható katalán tudás Hasznosítható katalán tudás 2017. 01. 27.

Szoros együttműködés az Atekneával a jövőbeli hatékony magyarországi és kárpát-medencei pályázati együttműködés és konzorciumépítés érdekében.

tovább  Hasznosítható katalán tudás

Spanyol sikerek nyomában Spanyol sikerek nyomában 2017. 01. 26.

Kiss Antal miniszteri biztos, a Magyar Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója 2017. január 26-án Madridban találkozott Carmen Velával és Alfredo Sánchezzel.

tovább  Spanyol sikerek nyomában

Bizonyíték, nem ígéret Bizonyíték, nem ígéret 2017. 01. 23. 100 nyerő magyar több mint 20 milliárdot hozott Magyarországra!

A Magyar Fejlesztési Központ Nyerő Magyarok stábja a mai napon tette közkinccsé századik projektjét a nyeromagyarok.eu oldalon.

tovább  Bizonyíték, nem ígéret

Szőlőőr az MFK-ban! Szőlőőr az MFK-ban! 2017. 01. 20.

A Horizon 2020 SME Instrument Program fázis-2 egyik nyertese, Árendás Csaba kereste fel a Magyar Fejlesztési Központot.

tovább  Szőlőőr az MFK-ban!

Látogatás Varsóban Látogatás Varsóban 2017. 01. 10.

Kiss Antal miniszteri biztos, a Magyar Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója 2017. január 10-én Varsóban találkozott Adam Hamryszczakkal, a lengyel Fejlesztési Minisztérium államtitkár-helyettesével.

tovább  Látogatás Varsóban

Az EIB elismerése az MFK-nak felér egy lovaggá ütéssel Az EIB elismerése az MFK-nak felér egy lovaggá ütéssel 2016. 12. 16. Új szintre lépett a Magyar Fejlesztési Központ

Az Európai Beruházási Bank (EIB) újonnan kinevezett regionális ügyekért felelős alelnöke, Vazil Hudák munkalátogatásra érkezett Budapestre december 15-én. Találkozott többek között a Magyar Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. (MFK) ügyvezető igazgatójával, Kiss Antal miniszteri biztossal.

tovább  Az EIB elismerése az MFK-nak felér egy lovaggá ütéssel

Az M1 Ma reggel műsorának vendége volt Kiss Antal ügyvezető igazgató Az M1 Ma reggel műsorának vendége volt Kiss Antal ügyvezető igazgató 2016. 12. 16.

Az M1 Ma reggel című műsorának vendége volt 2016. december 16-án Kiss Antal, a Magyar Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. (MFK) ügyvezető igazgatója.

tovább  Az M1 Ma reggel műsorának vendége volt Kiss Antal ügyvezető igazgató

Aki nem lő kapura, az sosem nyer! Aki nem lő kapura, az sosem nyer! 2016. 12. 15. Kiemelkedő eredményeket ért el 2016-ban a Magyar Fejlesztési Központ Nonprofit Kft

Magyarország 2004-es EU csatlakozása óta soha nem volt még akkora érdeklődés a közvetlen európai uniós programok pályázatai iránt, mint 2016-ban – a kormány által létrehozott Magyar Fejlesztési Központ tevékenységének is köszönhetően.

A magyar emberek kezdik felfedezni, hogy aki nem pályázik, az nem is fog nyerni, sportos hasonlattal élve, aki nem lő kapura, az sosem nyer. Az MFK elért eredményei ezt erősítik meg.

tovább  Aki nem lő kapura, az sosem nyer!

„Jövő megoldásai” információs napot rendeztek „Jövő megoldásai” információs napot rendeztek 2016. 11. 23.

A LENERG Energiaügynökség Nonprofit Kft és az INNOVA Észak-Alföld Nonprofit Kft. idén első alkalommal közösen rendezte meg a Jövő megoldásai elnevezésű, kifejezetten az önkormányzatok, egyetemi kutatók, kutatócsoportok és a gazdasági szereplők számára kialakított információs napját.

tovább  „Jövő megoldásai” információs napot rendeztek

Smart Future Forum 2016 Smart Future Forum 2016 2016. 11. 23.

Az Okos Jövő Innovációs Klaszter idén is, október 20-án megrendezte nagy sikerű kétnapos konferenciáját, a Smart Future Forumot, ezúttal Visegrádon.

tovább  Smart Future Forum 2016

Kolozsvári Román–Magyar Üzleti Fórum Kolozsvári Román–Magyar Üzleti Fórum 2016. 11. 14.

Kiss Antal ügyvezető igazgató (MFK), miniszteri biztos a kolozsvári Román-Magyar Üzleti Fórumon bemutatta az EU adta közvetlen forráslehetőségeket.

tovább  Kolozsvári Román–Magyar Üzleti Fórum

Újabb szakmai út: Németország is üdvözölte az MFK sikereit Újabb szakmai út: Németország is üdvözölte az MFK sikereit 2016. 11. 08.

Kiss Antal, a Magyar Fejlesztési Központ vezetője, miniszteri biztos berlini tárgyalásainak első találkozóján Sebastian Rösnerrel egyeztetett, aki a közös, Németország első európai ügyeket érintő egyesületének európai referense.

tovább  Újabb szakmai út: Németország is üdvözölte az MFK sikereit

Brüsszeli találkozó Brüsszeli találkozó 2016. 10. 20.

Nagy Zoltán brüsszeli nagykövet úrral tartott közös koordinációs ülés után az Európai Parlamentbe látogattak szakmai találkozóra az MFK képzésein résztvevő határon túli magyar projektmenedzserekkel.

Nagy Zoltán brüsszeli nagykövet úrral tartott közös koordinációs ülés után az Európai Parlamentbe látogattak szakmai találkozóra az MFK képzésein résztvevő határon túli magyar projektmenedzserekkel.

tovább  Brüsszeli találkozó

Elismerés portugál partnereinktől – lisszaboni látogatás Elismerés portugál partnereinktől – lisszaboni látogatás 2016. 10. 20.

A Magyar Fejlesztési Központ vezetője és munkatársai Portugáliába utaztak az uniós forrásokkal kapcsolatos tapasztalatcsere céljából. Első nap remek hangulatú találkozón vettek részt Lisszabonban az Erasmus + igazgatójával, Joana Mira Godinho-val, melyen az Erasmus Sport pályázati lehetőségeiről is tárgyaltak.

tovább  Elismerés portugál partnereinktől – lisszaboni látogatás

Magyar-szlovák konferencia Magyar-szlovák konferencia 2016. 10. 17.

Október elején Révkomáromban tartották meg a Kis- és középvállalkozások támogatása című konferenciát, melyet a Magyar-Szlovák Kereskedelmi és Iparkamara szervezett.

tovább  Magyar-szlovák konferencia

Felhívás a LIFE Magyarország című fotópályázatra Felhívás a LIFE Magyarország című fotópályázatra 2016. 09. 27.

A www.lifepalyazatok.eu fotópályázatot hirdet „Life Magyarország” címmel.(fotó: Muray Gábor)

tovább  Felhívás a LIFE Magyarország című fotópályázatra

Újabb képzést tartott az MFK Újabb képzést tartott az MFK 2016. 09. 07.

Szeptember 5-től 7-ig ismét „Tanulj, pályázz, nyerj!” képzést tartottak a Magyar Fejlesztési Központ szakemberei határon túli cég- és intézményvezetőknek. A résztvevők Kárpátaljáról, Felvidékről, Vajdaságból, Muravidékről és Erdélyből érkeztek. A háromnapos tréninget Kiss Antal ügyvezető igazgató, miniszteri biztos nyitotta meg, aki pozitív hozzáállásra, kreatív gondolkodásra és bátor pályázásra buzdította a jelenlévőket.

tovább  Újabb képzést tartott az MFK

Magyarország tortája 2016 Magyarország tortája 2016 2016. 08. 04.

Szó Gellérté 2016-ban is az év „országtortája”. Egyedülálló a salgótarjáni cukrász sikere: kétszer, sőt, két egymást követő évben nyerte meg a Magyarország tortája címet!

tovább  Magyarország tortája 2016

Már egy évesek vagyunk! Már egy évesek vagyunk! 2016. 08. 02.

Egy éve indult útnak a nyeromagyarok.eu oldal és a Nyerő Magyarok Facebook-oldal.

tovább  Már egy évesek vagyunk!

Van B-terv: tanulj, pályázz, nyerj! Van B-terv: tanulj, pályázz, nyerj! 2016. 07. 15.

Az MFK szakértői ismét második szintű tréninget tartottak július 11-13. között Dobogókőn.

tovább  Van B-terv: tanulj, pályázz, nyerj!

Túl az 5000-en! Túl az 5000-en! 2016. 07. 12.

Nagy öröm számunkra, hogy ma reggel a Pályázatok Magyarul közösségi oldalunk átlépte az ötezer kedvelői számot!

tovább  Túl az 5000-en!

Háromnapos továbbképzés Dobogókőn Háromnapos továbbképzés Dobogókőn 2016. 06. 29.

Az MFK szakértői második szintű tréninget tartottak az elmúlt három napban Dobogókőn.

tovább  Háromnapos továbbképzés Dobogókőn

LIFE-workshop Dobogókőn LIFE-workshop Dobogókőn 2016. 06. 23.

Immár második alkalommal szervezte meg a Magyar Fejlesztési Központ, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Földművelésügyi Minisztérium közösen a Life Program magyarországi workshopját.

tovább  LIFE-workshop Dobogókőn

Az MFK a beregszászi Rákóczi-főiskolán Az MFK a beregszászi Rákóczi-főiskolán 2016. 06. 23.

http://www.karpatalja.ma/…/az-unios-forrasok-rendszererol-…/

http://www.karpataljalap.net/?q=2016/06/22/tanulj-palyazz-nyerj

tovább  Az MFK a beregszászi Rákóczi-főiskolán

Interjú Kiss Antallal a Portfolióban Interjú Kiss Antallal a Portfolióban 2016. 06. 22.

„Magyarország számára kulcsfontosságú, hogy megismerje a közvetlen uniós források rendszerét és megtanulja, hogyan lehet ezeket felhasználni. Ezért hozta létre a Kormány a Magyar Fejlesztési Központot.”

tovább  Interjú Kiss Antallal a Portfolióban

Erdélyi hír az MFK-ról Erdélyi hír az MFK-ról 2016. 06. 20.

A közvetlenül Brüsszelből megpályázható pénzforrásokról tartott tájékoztató rendezvényt múlt pénteken a nagyváradi várban a Magyar Fejlesztési Központ. (A cikk szerzője Papp István, megj. Bihari Napló.)

tovább  Erdélyi hír az MFK-ról

Élenjáró eredmény a pályázásban – egyedülálló újcirkuszi produkció Élenjáró eredmény a pályázásban – egyedülálló újcirkuszi produkció 2016. 06. 17.

A Magyar Fejlesztési Központ és a Mixdoor projekt megvalósítói közös sajtótájékoztatót tartottak 2016. június 17-én, Budapesten.

tovább  Élenjáró eredmény a pályázásban – egyedülálló újcirkuszi produkció

LIFE infónap Dobogókőn LIFE infónap Dobogókőn 2016. 06. 14.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Földművelésügyi Minisztérium és a Magyar Fejlesztési Központ konzorciumban nyert a LIFE kapacitásfejlesztési pályázaton. Ennek keretében rendeztek LIFE információs napot Dobogókőn.

tovább  LIFE infónap Dobogókőn

Rendkívüli érdeklődés Felvidéken Rendkívüli érdeklődés Felvidéken 2016. 06. 09.

A Magyar Fejlesztési Központ szakemberei előadássorozatuk harmadik állomásaként Párkányban és Királyhelmecen tartották meg a Tanulj, pályázz, nyerj! című információs napokat.

tovább  Rendkívüli érdeklődés Felvidéken

Interjú Feketepatakról Interjú Feketepatakról 2016. 06. 06.

Az MFK munkatársa, Gadácsi János készített interjút a feketepataki óvoda igazgatónőjével, néhány óvodással és az MFK két kolleganőjével.

tovább  Interjú Feketepatakról

Délvidéki hír az MFK-ról Délvidéki hír az MFK-ról 2016. 06. 06.

A VajdaságMA hírportál beszámolóját olvashatják a Magyar Fejlesztési Központ képzéséről.

tovább  Délvidéki hír az MFK-ról

Feketepatak-Verbőc – az MFK örökbefogadott óvodája Feketepatak-Verbőc – az MFK örökbefogadott óvodája 2016. 06. 03.

A kárpátaljai Nagyszőlősi járáshoz tartozó két település, Feketepatak és Verbőc, nem csupán közigazgatásilag tartozik össze: a szinte 100 %-ban magyarok lakta falucskák közös óvodát üzemeltetnek, mely negyven kisgyermek befogadására alkalmas.

tovább  Feketepatak-Verbőc – az MFK örökbefogadott óvodája

Képzés Délvidéken Képzés Délvidéken 2016. 06. 03.

A Magyar Fejlesztési Központ, határon túli körútjának második állomásaként, délvidéki városokban tartott előadásokat a közvetlen brüsszeli forrásokról.

tovább  Képzés Délvidéken

LIFE tájékoztató az új többszáz milliós pályázatokról LIFE tájékoztató az új többszáz milliós pályázatokról 2016. 06. 02.

A Magyar Fejlesztési Központ a Földművelésügyi Minisztérium és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium munkatársainak részvételével, nemzetközi szakértők bevonásával, jógyakorlatok ismertetésével szervez tájékoztató rendezvényt. Az eseményen mutatják be a LIFE pályázatok új magyar nyelvű tájékoztató honlapját is.

tovább  LIFE tájékoztató az új többszáz milliós pályázatokról

Sóvidék Híradó – Képzés Szovátán Sóvidék Híradó – Képzés Szovátán 2016. 05. 24.

Az európai uniós pályázatok rendszerébe nyújtott belátást az a konferencia, amit május 18-án a Danubius Health Spa Resort Hotelben tartottak Szovátán.

tovább  Sóvidék Híradó – Képzés Szovátán

Nagy érdeklődés Erdélyben Nagy érdeklődés Erdélyben 2016. 05. 20.

Nagy sikerrel ért véget a Magyar Fejlesztési Központ munkatársainak erdélyi körútja, amelyben a hallgatósággal öt helyszínen ismertették meg a közvetlen brüsszeli források rendszerét.

tovább  Nagy érdeklődés Erdélyben

Interjú Kiss Antallal a Demokratában Interjú Kiss Antallal a Demokratában 2016. 05. 20.

A brüsszeli közvetlen forrásokból 2014 és 2020 között 141,22 milliárd euró áll a 28 uniós tagország rendelkezésére.

tovább  Interjú Kiss Antallal a Demokratában

MFK Marosvásárhelyen és Szovátán MFK Marosvásárhelyen és Szovátán 2016. 05. 19.

„Tanulj, pályázz, nyerj! - Bevezetés az európai uniós források rendszerébe” címmel szervezett konferenciát a Magyar Fejlesztési Központ és az Eurotop Consulting Kft. május 17-18-án Marosvásárhelyen és Szovátán.

tovább  MFK Marosvásárhelyen és Szovátán

Pályaavató az árvaházban Pályaavató az árvaházban 2016. 05. 17.

Május 16-án, Szovátán, az érseki szentmisét és a művelődési ház avatóját követte a Böjte Csaba testvér által létrehozott és vezetett árvaház sportpályájának ünnepélyes felavatása és átadása.

tovább  Pályaavató az árvaházban

Tanulj, pályázz, nyerj! Tanulj, pályázz, nyerj! 2016. 05. 13.

A hét elején – május 9-10-11 -én képzést tartott a Magyar Fejlesztési Központ. A kurzus célja az volt, hogy betekintést nyújtson az európai uniós források rendszerébe, és tudást adjon ahhoz, hogy minél hatékonyabban történjen a brüsszeli források lehívása.

tovább  Tanulj, pályázz, nyerj!

Újabb Facebook-poszt rólunk Újabb Facebook-poszt rólunk 2016. 05. 13.

A Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft. posztja az MFK-ról és a Nyerő Magyarokról. Köszönjük!

tovább  Újabb Facebook-poszt rólunk

Nyerő Magyarok a Kossuth Rádióban Nyerő Magyarok a Kossuth Rádióban 2016. 05. 13.

A Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában a Nyerő Magyarokról, Nyerő Magyarokkal készített interjút Horváth Ágnes.

tovább  Nyerő Magyarok a Kossuth Rádióban

Nyerő Magyarok a Karc FM-en Nyerő Magyarok a Karc FM-en 2016. 04. 28.

A keddi sajtótájékoztatót és a szerdai Ma reggel című M1-es műsort követően a mai Hangolóban Kiss Antal miniszteri biztossal, ügyvezető igazgatóval és Petrányi Barnával, az UtcaSzak egyik tagjával, projektmenedzserével beszélgetett Bálint István a Karc Fm-en.

tovább  Nyerő Magyarok a Karc FM-en

Pályázatokról az M1-en Pályázatokról az M1-en 2016. 04. 27.

A Ma reggel című műsorban Kiss Antal miniszteri biztost, ügyvezető igazgatót kérdezték a Magyar Fejlesztési Központ által létrehozott, brüsszeli források elérését segítő, megújult weboldalakról.

tovább  Pályázatokról az M1-en

MFK sajtótájékoztató a Sofitelben MFK sajtótájékoztató a Sofitelben 2016. 04. 26.

A Magyar Fejlesztési Központ (MFK) továbbfejlesztette könnyen átlátható és egyszerűen kezelhető online felületeit. A jelenleg is több mint 100 nyitott pályázatot rendszerezetten ismertető www.palyazatokmagyarul.eu honlapon a színnel és betűkombinációval jelölt témakategóriák száma megkétszereződött. Új funkcióként közvetlenül is lehet keresni a pályázatok és a lehetséges konzorciumi partnerek között.

tovább  MFK sajtótájékoztató a Sofitelben

Nyerő magyarok mesékben Nyerő magyarok mesékben 2016. 04. 26.

Április 26-án, sajtótájékoztató keretében nyitotta meg Kiss Antal miniszteri biztos, a Magyar Fejlesztési Központ ügyvezetője a Mesés Magyarok weboldalt, illetve Facebook-oldalt.

tovább  Nyerő magyarok mesékben

Piliscoop – átadás Piliscoop – átadás 2016. 04. 21.

Kedden átadták Pilisjászfalun a Piliscsoport Nagykereskedelmi Zrt. új székhelyét, illetve logisztikai központját. Az új épület a 10-es út mentén fekszik kereskedelmi kapcsolatot teremtve akár a szlovák, az észak-magyar coop üzletek és a Zsámbéki-medence boltjai között.

tovább  Piliscoop – átadás

Facebookon rólunk Facebookon rólunk 2016. 04. 19.

Dr. Seszták Miklós miniszter úr közösségi oldalán méltatta pályázati tevékenységünket és ehhez tartozó weboldalunkat. Köszönjük az elismerést!

tovább  Facebookon rólunk

A Haladás alapköve A Haladás alapköve 2016. 04. 12.

Tegnap elhelyezték a Haladás Sportkomplexum alapkövét Szombathelyen. A meghívott diplomáciai vendégkörön kívül a szombathelyi lakosok is örömmel fogadták az új, európai színvonalú sportlétesítmény újjáépülésének hírét.

tovább  A Haladás alapköve

Félszáz nyerő magyar Félszáz nyerő magyar 2016. 04. 12.

A Magyar Fejlesztési Központ Nyerő Magyarok honlapján már félszáz magyar nyertes pályázati karrierjét lehet olvasni, tanulmányozni. Az ötven pályázó - oktatási intézmények, kis- és középvállalkozások, civil egyesületek, állami szervek, stb - több mint ötven projektjének bemutatása azzal a céllal készült, hogy minél szélesebb körben terjessze a közvetlen brüsszeli források lehívásának, felhasználásának rendkívüli lehetőségeit.

tovább  Félszáz nyerő magyar

A vidék jövője 2016. 04. 12.

A Magyar Nemzeti Kereskedőház kassai irodája szervezésében valósult meg Debrődön A vidék jövője – A jövő vidéke az egységes Kárpát-medencei gazdasági térben c. szakmai konferencia. Kiss Antal miniszteri biztos, ügyvezető igazgató a vidékfejlesztés új lehetőségeiről, illetve az ehhez felhasználható közvetlen brüsszeli forrásokról tájékoztatta az érdeklődőket.

tovább  A vidék jövője

Projektmenedzser-képzés a HUNINEU-val Projektmenedzser-képzés a HUNINEU-val 2016. 04. 01.

A november végi határon túli projektmenedzser-képzés második állomását tartotta az MFK a HUNINEU parlamenti alapítvány támogatásával Dobogókőn.

tovább  Projektmenedzser-képzés a HUNINEU-val

Erasmus+ pályázat Beregszászról Erasmus+ pályázat Beregszászról 2016. 04. 01.

Az MFK által tavaly indított Kárpát-medencei projektmenedzser-képzés egyik résztvevője, a Beregszászi Főiskola munkatársa, Váradi Natália örömmel számolt be arról, hogy dán, felvidéki, erdélyi és magyarországi (Óbudai Egyetem) partnerekkel közösen benyújtották első Erasmus+ pályázatukat 60. 000 eurós nagyságrendben.

tovább  Erasmus+ pályázat Beregszászról

EU-s környezetvédelem gyönyörű környezetben EU-s környezetvédelem gyönyörű környezetben 2016. 04. 01.

A Magyar Fejlesztési Központ workshopot szervezett a Földművelésügyi Minisztériummal és a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal közösen Dobogókőn.

tovább  EU-s környezetvédelem gyönyörű környezetben

NFM miniszteri biztos: európai léptékben kell gondolkodni az uniós pályázatoknál NFM miniszteri biztos: európai léptékben kell gondolkodni az uniós pályázatoknál 2016. 04. 01.

Budapest – Európai léptékben kell gondolkodni a közvetlenül Brüsszelnél pályázható uniós forrásokra, a pályázatokhoz meg kell találni az európai partnereket, mert az operatív programok 2020 után már nem lesznek elérhetők a jelenlegi mértékben – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium miniszteri biztosa szerdán Budapesten, a magyar kis- és középvállalkozások (kkv) európai uniós finanszírozási és exportlehetőségeiről tartott konferencián.

tovább  NFM miniszteri biztos: európai léptékben kell gondolkodni az uniós pályázatoknál

Erasmus+ sportinfónap a Magyar Sport Házában Erasmus+ sportinfónap a Magyar Sport Házában 2016. 03. 30.

A Magyar Fejlesztési Központ szervezésében információs napot tartottak kifejezetten sportági szakszövetségek számára. Az MFK munkatársa, Schmitt Petra bemutatta a sportpályázatokon belüli együttműködési partnerségeket, a nemzetközi statisztikák eredményeit, a sikeres magyar pályázókat és projektjeiket, valamint lehetőségeket a nemzetközi partnerkeresésben.

tovább  Erasmus+ sportinfónap a Magyar Sport Házában

Nyíregyházi konzultáció Nyíregyházi konzultáció 2016. 03. 30.

A nyíregyházi Tisza Európai Területi Társulás (Tisza ETT) felkérésére a Magyar Fejlesztési Központ igazgatói megbízottja, Bózsik András tartott előadást. Beszélt egyrészt a lehívható közvetlen uniós forrásokról, másrészt – és inkább ez a téma volt hangsúlyosabb – az uniós pályázatok által is támogatható együttműködésről (a leverage effect motorjával) Ukrajna és Magyarország között. Az előadáson részt vett a megyei közgyűlés elnöke, alelnöke és a Tisza ETT ukrán és magyar vezetősége.

A konzultáció eredménye, hogy a résztvevőknek az MFK workshopot fog szervezni Budapesten.

tovább  Nyíregyházi konzultáció

Már 101 pályázat az MFK oldalán Már 101 pályázat az MFK oldalán 2016. 03. 21.

A Magyar Fejlesztési Központ www.palyazatokmagyarul.eu weboldalán több mint száz nyitott pályázat részletes-, illetve címleírását olvashatják az érdeklődők. A Horizon 2020 Program forrásait számos tématerületbe csoportosítottuk, melyekhez külön szín- és betűkódot vezettünk be a könnyebb tájékozódás érdekében. Így a potenciális pályázók gyorsan és céltudatosan keresgélhetnek a támogatások között.

Brüsszeli útján Kiss Antal miniszteri biztost tájékoztatták az Európa Bizottság szakértői, hogy a www.palyazatokmagyarul.eu a leghatékonyabb magyar nyelvű pályázati weboldal.

tovább  Már 101 pályázat az MFK oldalán

„Uniós források 2016” „Uniós források 2016” 2016. 03. 17.

Ezzel a címmel rendezett konferenciát a Portfolio múlt héten, melyen a Magyar Fejlesztési Központ is képviseltette magát. Munkatársunk, Bózsik András igazgatói megbízott bemutatta az MFK három honlapját (www.mfk.hu, www.palyazatokmagyarul.eu, www.nyeromagyarok.eu), valamint beszélt a közvetlen brüsszeli forrásokról. A Magyar Fejlesztési Központ a teljes pályázati folyamatban segítséget nyújt azoknak a pályázóknak, akiknek erre szüksége van.

tovább  „Uniós források 2016”

Felhívás új pályázatok megtekintésére Felhívás új pályázatok megtekintésére 2016. 03. 17.

Számos új pályázati lehetőség nyílt meg, melyek részleteiről honlapunkon, a www.palyazatokmagyarul.euoldalon tájékozódhatnak. Közösségi oldalunkon ennek egy részét megosztjuk, de a teljes anyag megismerése honlapunk látogatásával érhető el.

tovább  Felhívás új pályázatok megtekintésére

Nyertes magyar LIFE-pályázat Európa legjobbjai között Nyertes magyar LIFE-pályázat Európa legjobbjai között 2016. 03. 17.

tovább  Nyertes magyar LIFE-pályázat Európa legjobbjai között

A Visegrádi Alap pályázatai A Visegrádi Alap pályázatai 2016. 01. 13.

A Nemzetközi Visegrádi Alap célja, hogy elősegítse a V4 országok közötti szorosabb együttműködést a kultúra és versenyképesség fejlesztése terén.

(kép forrása: visegradinsight.eu)

tovább  A Visegrádi Alap pályázatai

Háló a kárpátaljai magyarságnak Háló a kárpátaljai magyarságnak 2015. 11. 20.

Kiss Antal miniszteri biztos, a Magyar Fejlesztési Központ ügyvezető igazgatója a kárpátaljai magyarokkal is megismertette a brüsszeli forrásokat.

tovább  Háló a kárpátaljai magyarságnak

Sorsfordító önkéntesség Sorsfordító önkéntesség 2015. 11. 12.

Valakinek kaland, másnak sorsfordító élmény. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat „Egy év az életemből neked” programjához 92 100 euró támogatást nyert.

tovább  Sorsfordító önkéntesség

Egyenlőséget az oktatásban Egyenlőséget az oktatásban 2015. 11. 10.

Pályázat arról, hogy javíthatja az oktatás és gyermeknevelés rendszere az életminőséget, miként csökkentheti az egyenlőtlenséget és a diszkriminációt.

tovább  Egyenlőséget az oktatásban

Fejlesztések a felsőoktatásban is Fejlesztések a felsőoktatásban is 2015. 10. 30.

Ez a pályázat a partnerországok felsőoktatásának korszerűsítését, hozzáférhetőségét, és nemzetközivé válását segíti.

tovább  Fejlesztések a felsőoktatásban is

Elismerés a Miskolci Filmfesztiválnak Elismerés a Miskolci Filmfesztiválnak 2015. 10. 21.

A Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál nem először pályázott sikerrel a Kreatív Európa (2014-2020) Program Media alprogramjára.

tovább  Elismerés a Miskolci Filmfesztiválnak

Nívós klubok, ha összefognak Nívós klubok, ha összefognak 2015. 10. 17.

A Liveurope projekt európai klubhálózatot hoz létre. Az A38 Hajón ismeretlen előadók is fellépnek. A három évre elnyert negyvenezer euró újabb tehetségnek segít.

tovább  Nívós klubok, ha összefognak

Támogatás az e-Igaz­ság­­­­szolgáltatásnak Támogatás az e-Igaz­ság­­­­szolgáltatásnak 2015. 10. 15.

A pályázat célja az Európai Unió e-Igazságszolgáltatás Stratégia 2014-2018 és az Európai e-Igazságszolgáltatás Cselekvési Terv céljainak elérése.

tovább  Támogatás az e-Igaz­ság­­­­szolgáltatásnak

Pályázott a Magyar Fejlesztési Központ Pályázott a Magyar Fejlesztési Központ 2015. 09. 25.

Az MFK vezetője, Kiss Antal és a Magyar Fejlesztési Bank brüsszeli irodájának vezetője, Harsányi Csaba leadta hazánk első ELENA pályázatát Brüsszelben.

tovább  Pályázott a Magyar Fejlesztési Központ

Miniszter a honlapjainkról Miniszter a honlapjainkról 2015. 09. 07.

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter a nagyköveti értekezleten bemutatta az MFK honlapjait: www.palyazatokmagyarul.eu www.nyeromagyarok.eu

tovább  Miniszter a honlapjainkról

vissza  
Hírlevél
E-mail: 
Név: